25 Haziran 2015 Perşembe

anne emzirme önlüğü alt açma minderi ve bez çantası..

Rengarenkoku istek üzerine şimdi de yeni anneler ve anne adaylari icin bir set hazirladi.anne emzirme önlüğü ,alt acma minderi , temiz bez ve bebek kremlerini de icine alan bir postaci cantadan oluşan bu set tamamen pamuklu kumaştan fistolu olarak hazırlandı.ister cantamizi tek başına yanınızda tasiyin ister büyük bebek çantalarının içinde kullanın ..özellikle dışarda seyahatte yolculukta pratik ve hafif bu cantayi bayramda sevdiklerinize hediye edebilir kendi bebeginiz icin kullanabilirsiniz.anneler ve bebekleri herşeyin en iyisine layık.sipariş üzerine istenilen renk ve desende hazırlanır. 




Resim yazısı ekle




anne emzirme önlüğü , her yerde bebeginizi rahatca emzirebilmeniz icin 70x80 ölçülerinde pamuklu kumaştan hazırlandı.siz ve bebeginiz rahat etsin diye.sipariş üzerine istenilen renk ve desende hazırlanır.


emzirme önlüğü

İşte alt acma minderi.içi elyafli iki tarafida pamuklu kumaslardan hazirlandi hem kendisini çanta gibi toplayabillir hem de be cantasinin icinde tasiyabilirsiniz.minderimiz 50*70 ölçülerinde.bebeginiz rahat etsin.



alt açma minderi


anne emzirme önlüğü ,alt acma minderini temiz bezleri koyabileceginiz postaci cantasi. tamamen pamuklu kumaştan fistolu olarak hazırlandı.ister cantamizi tek başına yanınızda tasiyin ister büyük bebek çantaların içinde kullanın ..özellikle dışarda seyahatte yolculukta pratik ve hafif bu cantayi bayramda sevdiklerinize hediye edebilir kendi bebeginiz icin kullanabilirsiniz.anneler ve bebekleri herşeyin en iyisine layık.




bez çantası


anne emzirme önlüğü ,alt acma minderi , temiz bez ve bebek kremlerini de icine alan bir postaci cantadan oluşan bu seti topluca alabildiginiz gibi ayrı ayrı da sipariş vererek hazirlatabilirsiniz.. 




Siparişleriniz üzerine tamamen size özel renk ve desende kumaşlardan hazırlanır..Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.