30 Haziran 2015 Salı

bayrama özel yeni mutfak takımları

Sevdiginiz desenlerden, yeni mutfak setleri hazırlamaya devam ediyoruz.mutfak önlüğü tutacak tepsi tutacagi ve ilk kez hazırladığımız kokulu tasli meyveli askılı posetlik..hepsi bayramda siz ve sevdiklerinize mutlu sofralar güzel mutfaklar icin.


mutfak takımı





 ilk kez hazırladığımız askılı posetlik.kokulu taslı meyvelerle süslenen askısı ile birlikte kullanılabilen posetlik ve aski bagimsiz olarak hazirlandi.kokulu tas yikanamadigindan poset torbasını askidan çıkararak yikayabilirsiniz.tüm ürünlerimiz yıkandıktan sonra dikilmektedir bunu da hatırlatalım..posetligimize tek olarak sahip olabileceğiniz gibi takım olarak da sahip olabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.istenilen renk ve meyvelerle aski hazirlanabilir.tüm Kokulu taşlarımiz tema tasarım dan temin edilmektedir.tema tasarım instagramda internette degisik ürünlerle sizlere hizmet vermektedir.







kokulu taslı posetlik


Sevdiginiz desenlerden, hazirlanan mutfak setlerinin vazgecilmezi mutfak önlüğü .bayramda siz ve sevdiklerinize mutlu sofralar ve güzel mutfaklar icin.


mutfak önlüğü


Sevdiginiz desenlerden, oluşan takımımızın vazgecilmezi olmazsa olmazı tutacak ve tepsi tutacağı .nostalji olsun diye bu sefer saplı hazırladık.
tutacaklar




Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.