31 Ocak 2017 Salı

Peştemal elbiseler 2017

Yeni peştemal elbiselerimizi tanıtmaya devam ediyoruz.
Geçen yılın en sevilen yumuşak ince simli peştemallerini bu yıl da  yeni modelleri  ile tasarımlarımızda kullanmaya devam ediyoruz.
Ön ve arka yakasını V olarak açtığımız yanları yırtmaçlı elbisemiz yine el işi olarak tığlandı.Yaka kenarı iki renk merserize iple örülüp arasından tığ işi oya geçirildi.Yaka önüne uzanan bağlanabilen  oya elbiseye hareket katıyor.İnce ve % yüz pamuk peştemallerin çekme olasılığı yüksek .Bu yüzden yıkayıp ütüledikten sonra dikiyor ve oyalarını hazırlıyoruz.Sevgiyle hazırladık sağlıkla giysinler.



peştemal
peştemal elbise

peştemal elbise

peştemal elbise

buldan bezi elbise
peştemal elbise



Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden ya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.

Cool Peshtemal ürünleri için hazırlanan 2017 Rengarenkoku peştemal elbise tasarımları ikinci seri..

2017 ilkbahar yaz sezonu peştemal elbise,panço yelek  tasarımlarımızı paylaşmaya devam ediyoruz.


Bu yaz sıklıkla paylaşacağım tasarımlarımı www.coolpeshtemal.com da da bulabilirsiniz.

İlk tasarımımız bir peştemal yelek .% 100 pamuk taşlanmış peştemalden hazırladığım bu yeleğimiz mayo üzerinde kullanılacağı gibi ,günlük hayatta sıcak yaz günlerinde   rahatlıkla giyilebilecek bir yelek.Yaka ve kol oyuğu el işi tığ örgü.Tek yakasında iki küçük motifle hareketlendirdik.


peştemal elbise
taşlanmış peştemal yelek

peştemal yelek
peştemal yelek




Bir diğer elbisemiz bambu peştemalden hazırlandı.Etekleri baskılı bambu peştemal elbisemiz yine tığ işi kenarlarla süslü .Yaka kenarında farklı renkler tercih edildi arasından kendi peştemal bağı ile model tamamlandı.
Plajda,havuzda evde kullanım için uygundur.

peştemal
bambu el işi peştemal elbise

peştemal
baskılı peştemal elbise



Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden ya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.