29 Haziran 2015 Pazartesi

mutfak seti

Önümüz bayram.bir suredir ara verdiğimiz en sevilen desenlerden oluşan mutfak tekstillerinden yeni setler hazırladık.Mutfak önlüğü, tutacak ,çok amaçlı mutfak bezi,ekmek kurabiye sepeti,ekmek sepeti örtüsü,reçel kavanozu örtüsü ve lastiği .ister bayramda sevdiklerinize hediye edin ,isterseniz bunlarla güzel süslü bayram sofraları hazırlayın.bayram sofralarınız bereketli yuvanız rengarenk olsun. .




mutfak önlüğü

Saplı ekmek kurabiye sepeti ve örtüsü. Sepetin içi elyaflı iki yüzü de mutfak önlüğü ile aynı kumaştan.kolay servis için saplı hazirlandi.birde sepet örtüsü hazırlandı.sepetin içindekilerin kurumaması için beyaz pamuklu kumaşın etrafı fisto ile süslenerek hazirlanan bu örtünün ortasına mutfak önlüğündeki cupecakeler aplike olarak eklendi. Takimin zarif bir parcasi.


ekmek sepeti

 Kahvaltılarımızın vazgecilmezi reçeller bayram kahvaltımızda da soframızda olsun.recel kavanozunuzun sofranizda rengarenk bir görüntü vermesi için beyaz pamuklu kumaştan hazirlanan örtü fıstolu ve reçel kavanozu aplikeli lastikleri kırmızı biye plastikten boncuklu kolay takılabilir şekilde dikildi. örtüsü ve lastiği .ister bayramda sevdiklerinize hediye edin ,isterseniz bunlarla güzel süslü bayram sofraları hazırlayın.bayram sofralarınız bereketli yuvanız rengarenk olsun. .

kavanoz örtüsü

İki tutacak ,çok amaçlı mutfak bezi.aplikeli çift katli asılabilir olarak hazirlanan mutfak bezi servislerde en büyük yardımcımız.



 Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.