6 Şubat 2016 Cumartesi

pazen ve kot kumaşlardan tasarım çantalar

kot ile pazenin otantik buluşması

Sevgililer gününe özel dört mevsim kullanımlı tasarım çantalar.Pazen tasarımlarımıza ,kot kumaş çantalarımızı da ekledik.

Pazen aplikelerle süslü astarlı ve pazen iç cebli çantalarımızın tamamı birinci kalite kot kumaştan dikilmiştir.Bütün tekstil ürünleri gibi yıkanıp ütülendikten sonra biçilmiş ve dikilmiş, bu yüzden solma ve çekme olmaz gönül rahatlığıyla kullanın .

Kot çantalardan vazgeçemeyenler için rengarenkoku; her sezon kot çantaları farklı kumaşlar ,farklı aplikeler ,farklı boncuklarla süsleyerek sizlere sunuyor.

Günlük hayatta ,alışverişde, plajda,okulda,spor giyimden ve otantik tasarımlardan hoşlananlara özel  her zaman kullanabileceğiniz dört mevsimlik çantalar..

Her yastaki gençler, gönlü genç olanlar için.


Bu çantamız deri biyeli ilikle düğmeli kapakla sonlandırılmış yine pazen aplikelerle zenginleştirilmiş bir kot çanta.



Bu kot çantamızın iki yüzü aplikeli.Boncuklarla süslü.İç cebi pazen kumaştan hazırlandı.İki  gözlü.







Bu çantamızda iki yüzü de kullanabilen bir kot çanta .Sapları kot ve pazen kumaştan  ayrı hazırlandı.Büyükçe bir iç cebi var.İki gözlü.Kot kumaş üstüne büyük bir pazen aplike yün ve kordonla süslendi.
Arka yüzünde de iri bir kot cep bulunmakta.Fermuarlı olarak hazırladığımız bu çanta oldukça kullanışlı dört mevsim sizinle.Teshir için yeleğini de diktik.
Sevgiyle hazırladık,severek kullanın.






Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.