31 Aralık 2015 Perşembe

Yeni yılınız kutlu olsun.


Nişan bohçaları için torbalar,balayı seyahat çamaşır ve bakım torbaları

Selin gelinin nişan bohçası için hazırlanan torbalarımız. Yine poplin kumaştan fistolu kurdelelalı.Değişik en ve boylarda tamamen isteklerine göre hazırlandı. Nişan sepetleri bohçalarını bu torbalarla  düzenle hazırladılar.Bundan sonra da vazgeçemedikleri eşyalarından olacak,her zaman iyi günlerde güle güle kullansınlar..



Kişisel bakım torbaları.Parfümlerini taraklarını kremlerini sabunlarını koysunlar diye hazırladık.Kullanımı onlara kalmış.


Balayı - seyehat çamaşır torbaları


Rengarenk okuya özel çamaşır aplikelerini kurdela ve boncuklarla süsledik.Yine fistolarımız poplin kumaşlarda şıklığı tamamladı.Yeni evli çiftimiz balayı valizlerinde ve tüm seyehatlerinde  mutlu olsunlar güzel zaman geçirsinler.Temizlik ve hijyen de her daim yanlarında olsun.








Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.

Kına organizasyonu için bereket süsü

2015 in son kına organizasyonu da Selin gelinin. Bereket süsleri kına gecesi hediyesi. Balayı seyehat torbaları ve gelin bohçası torbalarıyla konsept hazırladık.Fistolu kurdelalı güllü ev şeklinde özel olarak hazırlandı.İçi lavantalı (Lavanta  arzuya göre kullanılır.)

 Söz verdigimiz gibi onun düğününden sonra paylaşıyoruz.Selin ve Cem 'e mutluluklar dileriz. 2016 bu bereket süslerimiz sizlerle olacak.





Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.