25 Temmuz 2016 Pazartesi

Mandala motifli el işi penye pareo penye pareo

Kendinden kamuflaj desenli,saç örgülü mandala motifli penye pareo ,plaj elbisesi elbisesi hazırladık.
Penye elbisemiz mayo üzerine giymek için tasarlanmış ,bu sebeple yanları geniş dekolteli olarak bırakılmıştır. Yaka ve omuz kenarları  üç renk iplikten el işi olarak tığlanmıştır.Mandala motiflerimiz el işi olarak hazırlanıp ortaları şeffaf boncuklarla süslendikten sonra kendi penye kumaşından örülen saç örgüsü ile elbisemize el işi olarak dikilmiştir.
Elbisemizin yine yaka ve yan kenarlarına da penye püsküller bağlanmıştır.

Tamamen el işi ev üretimi elbisemiz 36-38 beden için uygundur.Butik bir tasarımdır.
penye pareo
Mandala motiflerimiz detaylı olarak görülsün diye bu fotoğrafı hazırladım.

mandala motifli yazlık elbise


Elbisemizi; dört mevsim kullanabileceğiz ama plajlarında vazgeçilmezi pazen el işi çantamızla kombin yaptık.
Çantamız kapitone astarlı iki bölmeli büyük iç cepli ve büyük dış cepli olarak hazırlanmıştır.Fermuarlı çantamız, pazen divitin kumaştan olduğundan yıkanabilme  özelliğine sahip bu sebeple de  ıslanma kirlenme durumları yıpranmalara sebep olmaz.Ayrıca seyahatlerinizde valizinizde de çok küçük bir yer kaplayacağından yazın vazgeçilmezi olma sebebi.
Çantamıza takım ,  cüzdan ,anahtarlık,telefon ,makyaj malzemesi gibi kişisel ihtiyaçlarınızı koyabileceğiniz bir de küçük el çantası hazırladık.Sadece bu çantanızla değil bütün çantalarını için de bir düzenleyici ya da makyaj çantası olarak da kullanabilirsiniz.Ayrıca el çantası olarak kullanma şansınız da var.O da astarlı ve fermuarlı bir de dış cebi mevcut.Üzeri el işi gül ve boncuk ile süslü.Yıllarca kullanabileceğiniz bu takım her yaştaki gençler için...


pazen çanta
 Şimdi pareo ve elbisemize birlikte bakalım.


penye elbise pazen çanta
Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..