26 Mayıs 2016 Perşembe

Pazen çantalar heybeler bu yaz da sizlerle..


 Pazen çantalar

Çocukluğumun elbiselerinin,pijamalarının,minderlerinin yastıkların kumaşıdır  sağlıklı pazen kumaşlar..Sadece taşranın değil de şehirlerinde vazgeçilmeziydi  Sümerbank pazenleri ...Pazen girmeyen ev neredeyse yok gibiydi.Desenleri ,renklerle fırçalarda buluşan benim için bir efsane ,bir vazgeçilmezdi.Yazın serin kışın sıcak tutan yurdumuza özel ipliklerden hazırlanan pazenlerimiz maalesef yerini  günümüzde ucuz ama bir o kadar sağlıksız sentetik kumaşlara bıraktı. 
RENGARENKOKU olarak 2015 yılını pazen yılı yapıp elbise ,çanta,şal,minder,yatak örtüsü v.b tasarımlarımızda kullanmaya karar verdik.Yurdun değişik yörelerinden en batıdan en doğuya kadar bir çok  yerden toparladığımız kumaşlarla bu tasarımlarımızı gerçekleştirdik.Amacımız kaybolmaya yüz tutan kumaşlarımızı tekrar modern hayatın içine katmaya katkıda bulunmak..Gençlere sevdirmek..Öyle de oldu  ..Çok sevildi.Çok sevilen bu tasarımlarımıza bu yılda dört mevsim  çantalarla devam ediyoruz...Yıkanabilen hepsi astarlı çantalarımızı sizler için hazırladık.

Siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine mesaj atabilirsiniz.Tüm tasarımlarımız için instagram adresimizi,facebook sayfamızı ,pinterest kullanıcımızı ziyaret edebilirsiniz.
pazen heybe






pazen heybe çanta
Bazılarını patchwork bazılarını kendi kumaşıyla kombinleyerek diktiğimiz çantalarının tamamını kapitone kumaş ile astarladık.İç ceplerle kullanışlı hale getirdik birçok modelimizin dışında da ceplerimiz var.Rengarenkoku'ya özel boncuklar,deriler,süet parçaları,örgü motiflerle de süslediğimiz çantalarımızın tamamı birbirinden farklı hazırlanıyor tamamı kişiye özel oluyor. .



pazen patchwork çanta

pazen postacı çantası

pazen postacı çantası


pazen postacı çantası

pazen çanta seti

pazen çanta




pazen heybe


Peştemal Elbiseler

peştemal