1 Şubat 2017 Çarşamba

Pazen çocuk jile

Pamuklu kumaşlar dışında çocuk giysilerinde tercih edilen kumaşların zararlarını artık bilmeyenimiz yok gibi.

Ben de çocukluğumun ve günümüzün en sevdiğim kumaşlarından biri olan yumuşacık dokusuyla pazen kumaşları, çocuk giysilerinde kullanmaktan hiç vazgeçmiyorum.Dünyaya gelişlerinde pazen kundaklarda sarmaladığımız çocuklarımızı emeklediklerinde , pazen pijamalar ve pantalonlarla hayal ederim hep.Bunları giydirmekten de tasarlamaktan da çok zevk aldığım bir gerçek.
Modern hayatta hazır giyimde bulamadığımız pazen çocuk ve yetişkin giysilerini tekrar kazandırmak için de ömrümün sonuna kadar da çalışacağım herhalde.Artık çok daha modern ve çeşitli desenleri de bulunan divitin pazen kumaşlardan, bugün yine bir çocuk giysisi hazırladım.


Bir jile.İster oyun elbisesi gibi giysilerinin üzerine giydirin,ister şık bir günlük hayat kıyafeti olarak kullanın.Onların ilgisini çeksin diye vazgeçemediğim aplikelerimi bu kez kendi kumaşından hazırladığım.
Çiçek aplikeli cepleri,omuzdan ayarlı boyu ,düğmeli omuzları ile kolay giydirilebilir kolay ayarlanabilir bir giysi..Dokunuşu,dokusu ve sıcaklığı onları çok mutlu edecek huzur ve sağlıkla giyecekler.


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden ya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.