12 Şubat 2017 Pazar

Temiz kirli çamaşır torbaları


Sevgililer gününe yaklaştığımız şu günlerde canlarımız sevdiklerimiz çocuklarımızı  unutmadık. 
Rengarenkoku'nun en çok talep gören tasarımı aplikeli,boncuklu çamaşır ipli  temiz ,kirli,yedek ,bez çamaşır torbalarını onlarla paylaşabilirsiniz..

Bu kez pembe poplin kumaştan hazırladığımız torbalarımız 25*35 ölçülerinde çanta içi yedek ve kirli çamaşır taşımak için uygun boyutta .Elbette seyahat boyları da mevcut..İster aplikeli ister fistolu olsun önemli olan bez torbalarda çamaşırlarınızı taşımanız.Plastik torbaların hele hele de kullanılmış poşetlerin sağlığa verdiği zararları günümüzde ne kadar bilinse de kullanmaktan vazgeçmesi zor olacak kadar yaşamımızın içinde.

Siz de bir yerden başlayın ve poşet kullanmak  yerine, bez torbaları ,fileleri,bez çantaları tercih edin.


temiz kirli bez torba
temiz kirli çamaşır torbaları
Bu yıl bütün özel günlerde sevdiklerinize bez torbalar bez çantalar hediye edin .İster dikin, ister diktirin ama  kumaş torbaları yaşamınıza dahil edin.
Tıpkı eskiden olduğu gibi..
Sağlıklı nesillerimizi yetiştirmek kadar onlara sağlıkla yaşabilecekleri güven duyacakları güzel bir dünya bırakmak da bizim elimizde unutmayın..

Sevgiyle kalın,sağlıkla kalın..


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden ya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.