28 Nisan 2016 Perşembe

Filli bebek takımı

Çocuklarınıza uykuyu zevkli hale getirin..Gezintileri keyifli olsun.


Bebek, çocuk setimiz. İster pusette ,araba koltuğunda, ister yatağında ister kucağınızda taşırken ya da alt açarken kullanabileceğiniz çift taraflı battaniyemizin bir yüzü pazen bir yüzü de poplin kumaştan hazırlandı.Pazen tarafa iki fil aplike yapılarak beyaz pazen hareketlendirildi.Yastık kılıfı ile takım filli poplin kumaştan diğer yüzü hazırlandı.



Bebek battaniyesi




Bir pazen ve bir de poplin temiz kirli çamaşır torbaları hazırlandı.Pazen çamaşır torbasında yine fil aplikesi mevcut.Her zamanki gibi kordonları yıkanmaya uygun kumaştan dikildi.


temiz kirli çamaşır torbası

Takımın en değişik parçası ise kovboy önlük.Yeni doğan bebekleriniz için kullanabileceğiniz gibi üç-dört yaş çocuklarınız için de rahatça kullanılabilecek iki kat poplin ve bir de pazen cep ten oluşuyor.İki yüzü de kullanılabilecek olan önlük boyundan bağlanıyor.Ucundaki köprüye hazırladığımız çıt çıtlı kordona isterseniz çocuğunuzun emziğini geçirip boynunda güvenle taşımasını sağlayabilirsiniz.





mama önlüğü

Çok severek kullanılacağını düşündüğümüz bu takım baharın müjdesini çocuklarımıza da getiriyor.
Anneler günü yaklaşırken sizi anne yapan çocuklarınıza güzel bir armağan.




Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız ya da instagram veya facebook kullanıcımıza mesaj bırakınız..

Banyolarınıza havlu sepeti

Anneler günü yaklaşıyor.Sevdiklerinize çam sakızı çoban armağanı değişik hediyeler istiyorsanız banyonuz için bir havlu sepeti hazırladık.Çift kat poplin arası elyaflı bir sepet yaptık.Boncuklu köşeleri kombin desenleri ile banyolarınıza baharı getirecek.




Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız ya da instagram veya facebook kullanıcımıza mesaj bırakınız..