22 Ekim 2015 Perşembe

çok amaçlı düzenleyici

TIĞLARINIZ,KALEMLERİNİZ,FIRÇALARINIZ,ŞİŞLERİNİZ GÜVENDE OLSUN..



Çocukken henüz plastik kalem kutuları çıkmamışken boyalı çin malları piyasada değilken annem bize kumas bir kalemlik dikmişti.Kumasti, hafifti ,yıkanabiliyordu.Zararlı hiç bir boya madde içermiyordu.Küçücük çocukların bile kullanabileceği kadar güvenliydi...boya kalemlerini dizerdim.bunu hatırladığımda önce sürekli elimin altında olan tığlar için tığ organizeri sonra makyaj fırçaları için fırça organizeri hazırladım.Yine kumaştı.yine yıkanabiliyordu,yine hafifti..Bu yüzden bu çok amaçlı organizeri sizlerle paylaşmak istedim çünkü bu yılki ürünlerimiz arasında da yer alacak.fotoğraftaki gibi duck kumaştan,Poplin kumaştan ya da pazen divitin kumastan bu kış çok örneklerini göreceksiniz. İstenilen boyda ve kumaştan kulanim sekline gore her zamanki gibi sipariş üzerine hazırlayacağız.






Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız

pazen divitin makyaj çantası

Sonbahar kış sezonu için divitin pazen kumaşlardan değişik tasarımlar hazırlıyoruz.bunlardan biri de makyaj cantasıi.15*25 ölçülerinde hazırlandı.icyüzeyi siyah kapitone kumaştan.sağlıklı kumaşları özel tasarımları sevenlere otantik bir hediye.isteğinize göre istenilen boyutlarda hazırlayabiliriz.değişik modellerde değişik boyutlarda değişik divitin desenli yeni tasarım çantalarımızı takip ediniz çok yakında sizlerle.. 



Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.




özel dokuma tablo baskılı yastık;Kaplumbaga terbiyecisi

Osman Hamdi Bey'in 1906 ve 1907 yıllarında iki farklı versiyonunu çizdiği tablosu "Kaplumbaga terbiyecisi". Özel bir baskı kaliteli kumaştan hazırlanan yastik kılıfımiz fermuarli olarak dikildi. resimle sanatla içice yaşayan tüm sanat dostlari için. yaşam alanlarınız da kış bahçelerinizde ,balkonlarınizda yataklarinizda kullanabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e-posta yollayınız.


rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.

divitin pazen yastık

Sonbahar kış sezonu için divitin pazen kumaşlardan değişik tasarımlar hazırlıyoruz.bunlardan biri de 45*35 yastık kılıfımiz. İki yüzüde aynı kumaştan hazırlandı.ister tek ister çift olarak satın alabileceğiniz bu yastık kılıfı fermuarli olarak dikildi.yaşam alanlarınız da kış bahçelerinizde ,balkonlarınizda yataklarinizda kullanabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz..İsteğinize göre istenilen boyutlarda hazırlayabiliriz.

Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.