14 Kasım 2016 Pazartesi

Çiçek aplikeli erzak ve kuruyemiş torbaları

Bu sezon hazırladığım çiçek aplikeli erzak torbalarına kuru yemiş keseleri de eklenince tam bir takım oldu.

Değişik renklerde çiçek aplike ve boncuklarla süslenen torbalarımızın sapları da koton ipten ve boncuklu.Her zamanki gibi yıkanıp ütülendi ve özenle el işi olarak hazırlandı.
bakliyat torbası
erzak kuruyemiş torbası

bakliyat torbası
kuruyemiş torbası

bakliyat torbası
kuru yemiş torbası

baklagil torbası kuruyemiş torbası
erzak kuru yemiş torbası


Erzak torbaları tasarımları sadece Rengarenkoku'ya aittir.


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizdenya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.

Erzak ve kuruyemiş torbaları


 Kaloriferler yanmaya başladı, kuru gıdalar yine tehlikede..
Yaz güneşinden ,sıcak havalardan erzaklarımızı, kuru yiyeceklerimizi,kuru yemişlerimizi ,kuru meyvelerimizi korumak ne kadar zorsa ,soğuk kış günlerinde kaloriferli ya da sobalı kilerlerde, mutfaklarda korumak da bir o kadar zor.Bin bir emekle hazırladığımız tarhanalar,kuru biberler,kurutulmuş meyveler,kuru patlıcanlar ,hazır aldığımız pirinç,nohut fasulyeler de tehlikede.Çünkü büyük şehirler kaloriferli evlerle ısıtılıyor çoğunlukla.Isı ;güve ve böceklerin can dostu.Uzmanı olmadığım için daha nelerle dostlar bilmiyorum.Bildiğim tek şey tecrübelerime dayanarak,
sağlıklı hayatlar sadece sağlıklı beslenmelerle mümkün değil . Pişirdiğimiz ya da çiğ olarak tükettiğimiz gıdalarımızın korunması ve saklanmasında da saklı.Her ne kadar sağlıklı fabrikalarda hazırlanırsa hazırlansın,hormonsuz organik olduğuna güvendiğimiz yerlerden alalım ya da kendimiz titizlikle yapalım,katkısız el değmeden paketlensin,eğer bunları doğru saklayamıyorsak  her zaman sağlığımızı tehdit eder.Maddi kayıplarımızda cabası.Sürekli o markanın ürünü bozuluyor, bu markanın ürünü eski gibi yorumlar yapar dururuz.

Sevdiklerimize sağlıklı sofralar kurmak için erzaklarımızı kuru gıdalarımızı ,kuru yemişlerimizi, kuru meyvelerimizi ,kuru sebzelerimizi,baklagillerimizi bez torbalarda saklayalım.

Hem emekler boşa gitmesin.
Hem mutfaklarınız renklensin.
Biz de Rengarenkoku olarak iki yıldır bunun yaygınlaştırılması ,sevimli modellerle modern mutfaklarınızda yer alması ,çocuklarınızın yemediği kuruyemişleri gıdaları tüketmesi için eğlenceli olmasını düşünerek bir seri erzak torbaları hazırladık ve hazırlamaya devam ediyoruz.

Bu yıl da kampanyamızın sloganı;
 "her eve erzak torbası girsin ,bereket gelsin ,sağlık olsun" diyoruz.
Bu sebeple yeni yılda sevdiklerinize ya bir erzak torbası dikin ya da alıp hediye edin..
İşte size bu yılın erzak torbalarından bir kaç örnek;

uğur böceği aplikeli erzak torbası
çaydanlıklı erzak bakliyat torbası

kaplumbağa aplikeli erzak kuruyemiş torbaları

filler partide erzak torbası

çiçekli etiketli erzak torbası

çiçekli etiketli kuruyemiş torbaları

baykuşlu erzak torbası

civcivli erzak torbası

kalpli erzak torbası
filler bahçede erzak torbası

muhabbet kuşlu erzak torbası

mantar aplikeli baklagil torbası
cupcake li erzak torbası
kavanoz aplikeli etiketli erzak torbaları
kuruyemiş ve erzak torbaları 


kelebekli erzak torbaları

kalpli erzak torbası

kalpli erzak torbası


Ben kavanoz kullanmayı seviyorum diyorsanız o zaman da siz siz olun erzak koyduğunuz kavanozların ağzını kapakları ile değil doğal kumaşlardan hazırlanan bez kapaklarla kapatın.

İşte bunlara da bir kaç örnek











Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizdenya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.