5 Haziran 2016 Pazar

Peştemal elbise

Peştemal elbiseleri sıcak yaz günleri için evlere taşıyoruz.


Sahil ,plaj ,yazlık ,havuz giysisi olarak hazırladığımız peştemal tasarımlarımızı gelen istekler üzerine evlere taşıyoruz.Sıcak yaz günlerinde serin tutan peştemal kumaşlı  ev elbiselerini, yazlıkların dışında da evlerinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz..

Bu modelimiz için ince peştemal kullanıldı.Yakası tığ işi koton iplerle örülerek hazırlandı.ELbisenin iki yanlarına hazırlanan pileler ön ve arka tarafta devam ediyor.Pililerin üzerlerinde düğme motifleri örülerek dikildi.Sade ve kullanışlı bir tasarım.
peştemal elbise 36-42 beden



Bu modelimiz ev giyimine de sahile de uygun tasarlandı.Tığ işi ağırlıklı Yaka işinde ara ara boncuklar kullanıldı.Kol kenarları da tığ işi olarak süslendi.Etek uçları özgün peştemal püsküllü.

%yüz pamuklu kumaştan yıkandıktan sonra dikime alındığı için çekme küçülme solma riski yok.Yaka cep ve kol kenarları tığ işi. Tamamen el işi ev üretimi özel tasarım.



peştemal elbise 36-40 beden




Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..