24 Aralık 2015 Perşembe

yeni yıl sofralarınıza özel günlerinize şamdan önerileri

Özel günlerinizde sofralarınızı süslemek sandığınızdan kolay ve maliyetsiz. Kurutulmuş çiçek yaprakları ,mum kadehler ya da bardaklara hazırladığımız mum kılıfları eklenince şamdanlar .





Kurutulmuş gül yapraklarını kadehlerin içine doldurup ters cevirip ayna suplanın üzerine yerleştirin.Mumlarıda koyup kalan yaprakları supla ya dizin.mumları yakın işte sofralarınıza güzel bir şamdan.güllerinizin yaprakları dökülmedentoplayıp banyoda bir tabakta kurutursanız kokuları da şekilleri de bozulmaz.Her zaman kullanabilirsiniz.

çamaşır desenli bebek takımı

Taç nevresimlik pamuklu kumaştan daha önce de hazırladığım fistolarla süslenen bebek setimizden yeni yıla özel tekrar hazırladık. Bebek yastığı,alt açma minderini,kundak,bez torbası,çok amaçlı çamaşır torbası çanta torbaları oluşan bu seti evinizde,arabanızda ,yolculuklarda,seyahatlerinizde ,otelde kısacası her yerde kullanabilir bebeğinizin rahatını sağlayabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.
sipariş üzerine istenilen renk ve desende sizin bebeğinize de sevdiklerinize de hazırlayabiliriz..



çok amaçlı askılı bebek torbasi.evinizde,arabanız da ,yolculuklarda,seyahatlerinizde ,otelde kısacası her yerde kullanabilir bebeğinizin kıyafetlerinde hijyeni her zaman sağlayabilirsiniz.




Çamaşır torbaları . İsterseniz bebeğinizin temiz bezlerini koyun ister yedek çamaşırını.bebek çantasının en önemli parçalarından biri . Fistomuzla zenginleştirilmiş olan torbamızın her zamanki gibi bağcıklarI yine kendi kumaşından yıkanmaya sık kullanıma dayanıklı.Evde ,seyahatlerinizde ,her zaman temizlik ve hijyen için yanınızda olması içiniz rahat kullanmanız için...



bebek temiz bez torbasi.bebeginizin olduğu her yerde .bağcıklı oluşu her yerde size kullanım kolaylığı sağlar.bebek karyolasina baglayabildiginiz gibi seyahatlerinizde arabanızla koltuk arkasına bağlayabilir temiz bezleri yanında temiz yedek çamaşırlarını da elinizin altında tutabilirsiniz .bebeginizi aglatmadan üşütmeden hızlıca hareket edebilir evdeki kolaylığı böylelikle bulunduğunuz her yere taşıyabilirsiniz. 






Kundak ve yastık. Çift katlı olarak 95x95 ölçülerinde hazırlanan bu kundağı ister pusetinde, ister araba koltuğunda, ister yatağında ister kucağınızda taşırken kullanabilir sağlıklı kumaşların konforunu bebeğinize yaşatabilirsiniz .



Alt açma minderi.Iki yüzüde aynı kumaştan elyafla yorganlama yapılarak dikildi.baş konan yere yine pamuklu mavi kumaştan çıkartılıp takılabilen cırt cirtli fistolu bir ağızlık dikildi.bebek yastığı da 40x40 ölçülerine yine fistolu hazırlandı.ister alt açma minderi ister puset ya da araba koltuğu minderi ister uyku minderi olarak kullanın bebeğinizin olduğu her yerde yaninizdan ayırmayın.







 Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.

çok amaçlı torbalar

Çorap aplikeli fistolu kurdelelar danteller ve boncuklarla süslü üstelik çift katlı hazırladığımız çorap torbaları temiz ya da kirli kullanımlar için. Çocuklar odalarına banyolarına karyolalarına ya da dolaplarınıza asarak kullanabilirsiniz.Çok amaçlı torbalarımızı İsteklerinize göre askı yerine bağcıklı olarak da hazırlamaya devam edeceğiz.




Prenseslerinize fistolu temiz ya da kirli kullanımlar için çok amaçlı torbalarımızla temizlik ve hijyen her daim sizinle çantanIzda bavulunuzda Çekmecelerde.




 Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.