9 Aralık 2015 Çarşamba

Pazen tasarımlar devam ediyor.Simdi de koltuk örtüsü battaniye yatak örtüsü olarak kullababileceginiz her iki tarafi pazen farklı tasarımda hazırlanan bir örtü hazırladık. Pamuksu dokunuş ve sıcaklığı modern ve geleneksel dokunuşlari bir arada kullanabileceğiniz bir sette buluşturduk. Yastık bombom boyun yastığı ve örtü . Hazırladığımız takım gündüz ve gece değişik kullanımlara açık. Farklı kombinlerle sizlerle buluşuyor. 
Sadece siparis üzerine üretilir. Dantelleri sandıklardan çıkartma zamanı. 





Pazen ve danteli bir arada buluşturuyor bu yastık. Siz dantellerinizi yollayın biz yastıklarınızı hazırlayalım  ya da biz yastıkları yollayalım siz dantelleri dikin,nasıl isterseniz.



Pazen yatak örtüsü..iki tarafı farklı pazenlerle dikildi . Yastık bombom boyun yastığı ile takım. Hazırladığımız takım gündüz ve gece değişik kullanımlara açık. Farklı kombinlerle sizlerle buluşuyor. 




Yatarken sıcak bir dokunuş.Pazen battaniye ..Biz tek kişilik hazırladık.Elbette çift kişilik koltuk örtüsü boyları da istek üzerine hazırlanır.İsterseniz tek yüzlü astarlı isterseniz çift taraflı farklı desenli.
















Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.