23 Ağustos 2015 Pazar

yeni doğan bebek setimiz

Tac nevresimlik pamuklu kumaştan hazırlanan fistolarla süslenen bebek setimiz.bebek yastığı,alt açma minderini,kundak,bez torbasi,çok amaçlı çamaşır torbasından oluşan bu seti evinizde,arabanizda ,yolculuklarda,seyahatlerinizde ,otelde kısacası her yerde kullanabilir bebeğinizin rahatını sağlayabilir sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. sipariş üzerine istenilen renk ve desende sizin bebeğinize de sevdiklerinize de hazırlayabiliriz.. 

















 tac nevresimlik pamuklu kumaştan hazırladıgımız alt açma minderininin iki yüzüde aynı kumaştan elyafla yorganlama yapılarak dikildi.baş konan yere yine pamuklu mavi kumaştan çıkartılıp takılabilen cırt cirtli fistolu bir ağızlık dikildi.bebek yastığı da 40x40 ölçülerine yine fistolu hazırlandı.ister alt açma minderi ister puset ya da araba koltuğu minderi ister uyku minderi olarak kullanın bebeğinizin olduğu her yerde yaninizdan ayırmayın. 




tac nevresimlik pamuklu kumaştan hazırlanan fistolarla süslenen çok amaçlı askılı bebek torbasi.evinizde,arabanız da ,yolculuklarda,seyahatlerinizde ,otelde kısacası her yerde kullanabilir, bebeğinizin kiyafetlerinde hijyeni her zaman sağlayabilirsiniz...



  tac nevresimlik pamuklu kumaştan hazırlanan fistolarla süslenen bebek temiz bez torbasi.bebeginizin olduğu her yerde .bağcıklı oluşu her yerde size kullanım kolaylığı sağlar.bebek karyolasina baglayabildiginiz gibi seyahatlerinizde arabanızla koltuk arkasına bağlayabilir temiz bezleri yanında temiz yedek çamaşırlarını da elinizin altında tutabilirsiniz .bebeginizi aglatmadan üşütmeden hızlıca hareket edebilir, evdeki kolaylığı  bulunduğunuz her yere taşıyabilirsiniz. 



tac nevresimlik pamuklu kumaştan cift katli olarak 95x95 ölçülerinde hazırlanan bu kundağı ister pusetinde ister araba koltuğunda ister yatağında ister kucağınızda taşırken kullabilir sağlıklı kumaşlarin konforunu bebeğinize yasatabilirsiniz . 



Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.