23 Temmuz 2016 Cumartesi


Gençler için peştemal takım

Orta yaş ve çocuklardan sonra şimdi de gençler için peştamal tasarlamaya başladım.
Biraz eğlenceli biraz da deniz temasına uysun diye balıklar deniz yıldızları,midye kabukları ve boncuklarla çalışarak bir üst ve alt tasarladım.

Peştamal takımımız  bluz ve anvelop etekten oluşuyor.Her ikisi de ayrı ayrı giyilebileceği gibi birlikte de bir uyum içinde olması için çalıştım.Yine tamamen el işi el örgüsü .Takımın dikiminden sonra tığ işi ile  yaka etek ve motifleri hazırlayıp her zamanki gibi boncuk ve püsküllerle süsleyerek tamamladık.

36-42 beden için uygun bir kıyafet ortaya çıktı.Zaten eteğimiz anvelop olduğu için iç düğmesi ile hemen hemen her bedene uyacak şekilde hazırlandı.
Gençlerimiz sahillerde  zevkle kullansınlar..
peştamal bluz,yazlık bluz

pelj giysisi,peştemal etek

peştemal takım el işi 


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..

Hazır elbiselere el işi eklemelerle yeni tasarımlar oluşturma

Dikiş dikmeyi bilmeyen ,ama örgü örmekten hoşlanan takipçilerimiz için el işleri ile farklı modeller yaratabileceklerini göstermek için birörnek hazırladım.
 Satın aldığımız elbisemiz (modo collection) üzerine , el örgüleri ile farklı bir tasarım hazırladık.Etek, kol kenarı ve yaka kenarını tığ içi tamamladık.Yine yaka ortasına ve kollarına büyük mandala motifler hazırlayıp ekledik.En son boncuk ve püsküllerle süsleyince ortaya tamamen farklı bir görünüm çıktı.
Sizde giymekten sıkıldığınız ya da farklı şeyler eklemek istediğiniz elbislerinize el işlerinizi katabilirsiniz.

el örgüsü ile değiştirilmiş hazır elbise



Not:İlgili  firmanın müşterisi olmam dışında kendileri ile ilgili bir bağlantım yoktur sadece elbisesi örnek olarak kullanılmıştır.