20 Temmuz 2016 Çarşamba

peştamal çocuk takımı

İnce peştemal kumaştan küçük çocuklarımız için yaptığım tasarımlardan sonra okul çağındaki kızlarımız için bu yaz için , bir etek üst hazırladık.

Askılı bluz ve etekten oluşuyor. Bluzumuz askılı ve göğüs çevresi yanında yaka önündeki çiçek  motifleri de el örgüsü olarak hazırlanmıştırç Çiçek motifli oya da göğüs önüne yerleştirilmiş  ,örgüde kullanılan iplerle püskül eklenerek ,boncuk düğmelerle tamamlanmıştır.
Eteğimizin  de beli lastikli, etekleri yine püsküllü hazırlanmıştır.Etek önündeki büyük cep ,eteğimizi ;sadece bikini üstüne giyilen etek olmaktan çıkartıp üzerine bir body ya da tişörtle farklı bir takım haline dönüştürülebilecek çok amaçlı kıyafet olmasını sağlamıştır.
İster takım ,ister tek tek kullanılacak bu bluz ve eteğimiz 6-10 yaş çocuklarımız için uygundur.
Farklı yaşlar için de peştamal takımlar tasarlamaya devam edeceğiz. 


peştamal kumaştan kız çocuk takımı

peştamal askılı çocuk  bluzu

peştamal kız çocuk eteği




Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..

Yazlık peştamal heybe ve çantalar

Peştamal kumaştan elbiselerimizle takım çantalar hazırlarken sadece çantalarımıza sahip olmak isteyenler için peştamal çantalar hazırlamaya başladık.

İlk iki çantamız kırmızı klasik peştemal kumaşından.
Kendi kumaşından astarlı ve iç cepli olarak hazırladığımız peştamal çantalarımızdan ilki fermurarlı ve düğmeli olarak tasarlandı.Püskülleri ve boncuk eklemeleriyle otantik havasını korumaya çalıştığımız çantanız koton ipliklerden oluşan askıları ile tamamlandı.
Yazın hafifliğinde sporluğunda ,iş hayatınızda ,sahilde,havuzda,plajda ,yürüyüşte de yanınızda.


peştamal fermuarlı astarlı el işi çanta


Diğer modelimiz yine düğmeli bu kez fermuarsız olarak çalışıldı.Boncuk ve püskülleri ile tamamlandı.

Peştamal heybe.


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..