15 Aralık 2016 Perşembe

Yeni yıla özel Anne kız panço takımı

Uzun süredir anne kız takımlar hazırlayamıyordum.Takipçilerimin yoğun istekleri üzerine bu kez panço ya da pelerin diyebileceğimiz bir takım hazırladım. Dört mevsim kullandığımız sweatshirt kumaşı %100 pamuk kaliteli penyeden. Hazırladığım bu panço takımı her zamanki gibi tamamen el işi aplikeli kenarları tığ işi özel bir tasarım.

anne çocuk panço
anne çocuk panço



Anne pançomuz önden tamamen  açık yerine, göğüs hizasından açılan bir model.İki adet  düğme ve brit ilikle süslenen üst cepli ve kenarları tığ işi olarak hazırlandı.Pazen kumaş aplikeler ceplerde kullanılarak, britlerde de yine pazen kumaş tercih edildi.Yaz kış kullandığım en sağlıklı kumaş pamuk ,pazen kumaşlarla tasarıma doyamıyor insan.


pelerin
pamuklu sweatshirt kumaşından panço



Çocuk pançomuzda; anne pançomuz gibi göğüs hizasından önden açık hazırlandı.Anne pançomuzdan farkı çocuk kıyafetlerinde esnek bir kumaş olmadığı zamanlarda tercih ettiğim omuz açıklığı .Düğme kullanıyorum ki başından rahat geçsin ama yaka açıklığı fazla olup üşütmesin.Pançomuzu yine pazen aplikeler ve tığ işi kenarlar tamamlıyor.
Mutlu günlerde sağlıkla giysinler.
çocuk pelerin
çocuk panço



Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.
Ayrıca instagram adresimizden ya da  facebook sayfamızdan tasarımlarımızı izleyebilir, mesaj yollayabilirsiniz.