1 Temmuz 2016 Cuma

Peştemal elbise ve sırt çantası

Daha önce peştemal sırt ve plaj çantaları hazırladık.Peştemal çantalarımız gerek ıslandığında kolay kuruması gerekse hafifliği gerkse de plaj konseptine uygunluğu ile çok tercih edilmekte.
Bu sebeple çantalarımızdan tekrar hazırlamaya başladık.Bu kez yanında peştemal elbisesi ile.
Peştemal elbisemiz önü ve arkası v yakalı olarak hazırlandı.Her zamanki gibi ayarlanabilir bağcıkla tamamlandı.Elbizemiz kendinden çizgili ve tok bir peştemal olduğu için bu kez kollu bir model tasarlandı.Kol kenarları tığlanmadan düz bırakıldı.Yaka kenarlarına iki renkle tığlanarak büyük Türk motifli bağcıkla  bitirildi.
Plajda çantası ile birlikte sahil kenarında şıklık ve hafiflik.


Peştemal çantamız yine kendinden astarlı iç ve dış cepli hazırlandı.Güneş kremleriniz kitaplarınız ve havlularınız için ideal.İster omuzda ister sırtta kullanabileceğiniz çantamız pamuklu kordonla tamamlandı.
peştemal çanta

peştemal elbise 
peştemal elbise ve peştemal çanta


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..



Plaj ve ev için peştemal elbiseler

Peştemal elbiselerimiz takiplerimiz tarafından çok beğeniliyor.Bu sebeple tasarımlarımıza devam etme kararı aldık.

Bu kez püskülsüz ince buldan bezlerinden püskülsüz ama el işleri ile süslenmiş ev ve sahil elbisleri tasarladık.
Çabuk kuruması terletmemesi,serin tutması sebebiyle yazın kullanılabilecek en sağlıklı kumaşımız olarak görüyorum.
İşte kollu önü arkası ve yakalı peştemalimiz.Sahilde güneşten koruyan evde rahatlık ve serinlik sağlayan tunik ya da elbise olarak kullanılabilecek bir model.Yakası ve cepleri tığ içi çevrilip büyük bir Türk motifi süslendi.Motif üzerindeki saçaklar ve boncuklar deniz ve gök mavisinde güneşi yansıtmakta.

peştemal elbise -pareo

Bu modelimiz de boyundan bağcıklı rahat bir model.Mayo üzerinde istediğiniz askı boyunda ayarlanarak kullanımı mümkün.Şık bir plaj kıyafeti ev elbisesi.Üstelik tamamı el işi.Yaka kol ve cep kenarları yine merserize iplerle tığlanarak zenginleştirildi.

peştemal elbise-pareo


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..