10 Temmuz 2016 Pazar

Anne kız yazlık elbise ..

Anne kız peştemallerden sonra bu yazın en sevilen çini baskı pamuklu kumaşımızdan da bir takım hazırladık.

Çocuk takımımız ayarlı üstü lastikli etek beli sayesinde 6 ay-36 ay çocuklarımız için.Tamamen el işi ev üretimi özel tasarım.Anne elbisesi 38-42 beden.Her zaman annelere göre kıyafet hazırlarken şimdi kızlara hazırlayıp annelere de onlara uygun elbise hazırladık.



Eteğimiz lastikli belli üstümüz ise arkadan bağcıklı ayarlı.Bu sebeple 6 aylık bebeğiniz için aldığınız bu takımı 3 yaşa kadar rahatlıkla giydirebilirsiniz.Her zamanki gibi el işi olarak hazırlandı.Üst beden tığ işi olarak çevrelendi.Sağlıkla güzel günlerde giysinler.

Anne kız yazlık elbise
 Anne elbisemiz ; atlet model uzun yırtmaçsız olarak büyük beden için hazırlandı. 120 cm boyunda.Ön ve arka v yaka olarak dikilip , yaka ve kol kenarları tığ işi olarak çevrildi.Boncuk ile süslenerek tamamlandı.Günlük hayat için kullanıma uygun sahilde ,plajda yazlıkta evde serin bir kıyafet.
Çini baskı desen pamuklu kız çocuk takımı

Çini baskı desen pamuklu kız çocuk takımı

Çini baskı desen pamuklu kız çocuk takımı-arka



Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder