10 Temmuz 2016 Pazar

Yazın serinliği peştamal elbiseler ikinci seri örnekleri.


Peştemal elbise ve çanta takımlarımız çok sevildiğinden ikinci seri peştamal elbiselerimizin çoğunu  çantalı tasarlamaya devam ediyoruz.

Peştamal elbisemizin önü ve arkası v yakalı.Şehir içi ve ev giysisi için de uygun hazırlandı.Elbisemiz kendinden çizgili ve tok bir peştamal olduğu için bu kez düşük kollu bir model kullandık..Kol kenarları ve yaka kenarları iki renk merserize iple tığlandı. Bir Türk motifi cebe yerleştirildi.Her zamanki gibi ayarlanabilir bağcıkla tamamlandı.
peştemal çanta ve elbise

peştamal çanta

peştamal elbise



Peştamal çantamız yine kendinden astarlı  dış cepli hazırlandı.Güneş kremleriniz telefonunuz,gözlüğünüz,anahtarlarınız gibi yanınızdan ayırmadığınız zorunlu ihtiyaçlar için. Bu yaz sahil yürüyüşlerinde yemeklerde ,havuz kenarlarında ,evinizde,yazlıklarda plaj dışında da kullanabileceğiniz bu ikili sizinle olacak.



İnce peştemalden hazırladığımız bu örnekte de yakalar ve cepler el işi oyalı olarak hazırlandı ister bağcıklı ister bağcıksız olarak kullanın sıcak yaz gülerinde efil efil der ya öyle esen rüzgarı hissedin.
ince peştamalden oyalı elbise

peştamal elbise


Lütfen fiyat bilgisi ve siparişleriniz için rengarenkoku@gmail.com adresine e- posta yollayınız.instagram adresimizden facebook sayfamızdan da tasarımlarımızı izleyebilirsiniz..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder